Wednesday, April 16, 2014
PASHK GJONI
U lind në Lezhë, më 28 prill 1965 lexo më shumë

Partneret

Mirë se vini në Qarkun Lezhë

Z .Luciano Levri, Shpallet “Nderi I Qarkut Lezhë”

Lezhë,më 8 prill 2014 Veprimtaritë në ditën nderkombëtare.....

Read more

Takimi i 4rt i Partnerëve të Brendshëm dhe Sesioni i 2të i Trajnimit

“Sistemet e qeverisjes së politikave dhe shërbimeve që i.....

Read more

Takim mbi ecurinë ngritjes së Agjencise së Zhvillimit Rajonal Lezhë

Sot,në Lezhe me, 23 Janar 2014, ne zyren e Kryetarit te.....

Read more

Edhe Komuna Ungrej nënshkruan kontratën me Këshillin e Qarkut Lezhë.

Vijon nenshkrimi i kontratave nga Këshilli i Qarkut Lezhe.....

Read more

Nis nenshkrimi i kontratave te programit te RDP-së me njesite vendore perfituese

Keshilli I Qarkut Lezhe ka filluar procesin e nenshkrimit.....

Read more

Takim i Pare i Partnerëve te Projektit Strategjik “DeFishGear”

Takim i Pare i Partnerëve te Projektit “DeFishGear”.....

Read more

Takimi i trete i Brendshem i Partnerëve

Lezhe, 25 Nentor 2013Takimi i trete i Brendshem i.....

Read more

Pjesëmarrje e delegacionit të Qarkut Lezhë

Projekti i Rrjetit të Agjencive të Zhvillimit Rajonal u.....

Read more

Statistika

Projekte

 • Projekti "NET-Age"
 • Projekti "Nxitja e Zhvillimit Rural ne Lezhe"
 • Projekti "DeFishGear"
 • Projekti i Rrjetit të Agjencive të Zhvillimit Rajonal

Galeria

Mostly Cloudy

9°C

LEZHE

Mostly Cloudy

Humidity: 58%

Wind: 6.44 km/h

 • 16 Apr 2014

  Showers 11°C 6°C

 • 17 Apr 2014

  PM Showers 16°C 7°C

April 2014
M T W T F S S
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Promovim i bizneseve

 • #
 • #
 • #
Previous ◁ | ▷ Next
Brown Blue Orange